Kurser

Lykkefund afholder årligt kreative julekurser. Har du lyst til at lave din egen adventsdekoration eller kalenderlys? Tag din farmors gamle terrin, din yndlingskrukke, -kurv, -skuffe, -dåse eller andet med. Vi skal være kreative sammen, og der vil være modeller til inspiration.

Blomsterbinder Vita Poulsen laver modeller til inspiration, og står for undervisningen.

Til påske laver vi også kreative dekorationer. Se under julekurser.

Tilmelding er igennem AOF Silkeborg.

Tapas aftener

Lykkefund vil også holde tapasaftener i løbet af året. Det sker i samarbejde med Sofie Bjarup, som har firmaet Ricorier. Hun brænder for madglæde, økologi og bæredygtighed. Se opslag på Lykkefunds facebook gruppe, eller på Instagram, Lykkefund.

Der kan min. være 8 og max. 16 tilmeldinger. Vi dækker hyggeligt op i butikken, med det gamle service, og i vil have butikken for jer selv. Der er rabat på vores varer den aften.

Brunch

Vi holder også brunch i butikken i samarbejde med Sofie Bjarup.

Samme vilkår som ved Tapas aften.

Særlige arrangementer

Kom og oplev en stille og hyggelig aften eller eftermiddag hos Lykkefund, hvor der er tid til at fordybe sig i alle de gamle genbrugsfund samt nye varer. Der vil være tid til at snakke og hygge jer sammen. Kan I samle 8-12 personer, er I meget velkomne en aften her i butikken. Vi vil gerne sørge for at servere kaffe/te og bage kage mod betaling.