Arrangementer

Arrangementer hos Lykkefund

Her på siden kan du læse mere om de arrangementer, som du kan deltage i på Lykkefunds gård nord for Silkeborg.

Vores kursur i juledekorationer er blandt Lykkefunds mest velbesøgte arrangementer. Men uanset om du kigger forbi for at lære at lave juledekorationer, til brunch, kaffebord eller til tapasaften, kan du være sikker på at få en helt særlig oplevelse i selskab med Lykkefund.

Vi glæder os til at se dig!

 

Lær at lave juledekorationer på kursus

Lykkefund afholder årligt kreative julekurser. Har du lyst til at lave din egen adventsdekoration eller kalenderlys? Tag din farmors gamle terrin, din yndlingskrukke, -kurv, -skuffe, -dåse eller andet med. Vi skal være kreative sammen, og der vil være modeller til inspiration. Du vil på ethvert kreativt kursus hos os kunne dele din kreativitet og din dekorationserfaring med andre. Blomsterbinder Vita Poulsen laver modeller til inspiration, og står for undervisningen.
Tilmelding foregår igennem AOF Silkeborg.

Tapasaftener og brunch i Silkeborg

Hos Lykkefund har vi en stor kærlighed til genbrugsting. Lige så vigtigt er det dog for os at skabe hyggelige stunder for både lokalmiljøet i Silkeborg og for dem, der kommer udefra. Derfor inviterer vi regelmæssigt til brunch og tapas på vores gård i Silkeborg.

 

Det sker i samarbejde med Dit Spisekammer og Sofie Bjarup, som har firmaet Ricorier. De brænder begge for madglæde, økologi og bæredygtighed. Følg med i vores aktuelle events på Lykkefunds Facebook- eller Instagramside.

Der kan min. være 8 og max. 16 tilmeldinger. Vi dækker hyggeligt op i butikken, med det gamle service, og i vil have butikken for jer selv. Under arrangementerne får du mulighed for at dele et lækkert måltid med andre genbrugs- og madentusiaster.

Særlige arrangementer

Hvis du planlægger en særlig dag for dine veninder, kollegaer, naboer eller andre, kan du overveje at lade Lykkefund danne rammerne for en hyggelig aften eller eftermiddag. Lykkefund giver dig mulighed for at afholde et arrangement i butikken for min. 8 personer, hvor der er tid til at fordybe sig i alle de gamle genbrugsfund samt nye varer. Vi serverer gerne kaffe og kage mod betaling og giver sideløbende en introduktion til vores brede sortiment af genbrugsgenstande.