Inspiration

Lad dig inspirere af Lykkefund

Vi har efterhånden udviklet et skarpt blik for loppefund og retro ting til hjemmet. Vores sortiment byder på et bredt udvalg af fine genstande, så du kan tilføje et smukt strejf af genbrug til din bolig. Find unik inspiration til hjemmet blandt vores udvalg og find de ting, som passer lige præcis ind i din smag.

Retro ting til hjemmet

Der afholdes regelmæssigt messer og genbrugsfestivaler rundt omkring i landet. Men hvis du har et presset skema, kan det ske, at du har svært ved at finde tid til at gennemsøge butikkerne og besøge de forskellige markeder.

Her på siden kan du få et hurtigt overblik over vores loppefund og blandede retro ting til hjemmet. Omhyggelighed er et nøgleord, når vi udvælger sagerne i vores sortiment, og derfor kan du med Lykkefund altid være sikker på at finde ting i høj kvalitet og rigtig fin stand.

Inspiration til boligindretning generelt

Når du indretter din bolig, kan du gå til værks på flere forskellige måder. Du kan hyre en professionel boligindretter til at klare både indretning og indkøb for dig. Hvis du gerne vil gøre det selv og spare tid i processen, kan du købe samtlige af dine møbler og brugsgenstande hos den samme forhandler. 

 

Men en personlig boligstil opstår kun, hvis du for det første tager dig god tid i udvælgelsen af dine ting, og for det andet sørger for at skabe en indretning, som blander mange forskellige udtryk. Den mest unikke boligstil er som regel den, der kombinerer nye og gamle ting fra mange forskellige forhandlere og designere.

Et bredt sortiment

Vores skattejagt foregår både lokalt, hos private samt på vores årlige ture til Sverige hvor vi finder masser af “Loppis”. Sortimentet omfatter både loppefund, møbler, tekstiler, duge, istandsatte møbler, keramik, glas og andre små genstande. Særligt har siden en lang række retro møbler fra lokalområdet i Silkeborg, og du kan også finde masser af jule- og påskepynt. Du kan med fordel tjekke højtidskategorierne længere nede på siden, før du næste gang pynter op. Og hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Rigtig god genbrugsjagt!