Om Lykkefund

Lykkefund i Silkeborg

Vi har altid nydt at gå på loppemarkeder, lede efter sjove ting og oplevet en stor glæde når vi fandt lige netop den specielle ting, imellem alt det andet. Samtidig har vi altid gået ind for at genbruge og give nyt liv til gamle ting.

Lykkefunds oprindelse

Før vi, Steen og Helene Lauritsen, startede Lykkefund, havde vi i mange år haft en drøm om at åbne en butik og derved få muligheden for at dele vores genbrugsinteresse med andre ligesindede. Derfor solgte vi vores hus i Silkeborg og fandt en gård nord for byen, og da vi slog dørene op til Lykkefund den 25. marts i 2017, kunne vi allerede præsentere et stort sortiment af smukke genbrugsting. Vores tidlige udvalg omfattede både genstande, vi havde fundet herhjemme og genstande, som vi havde taget med fra vores mange sommerferier i Sverige.

Vi har altid elsket at gå på loppemarkeder. Særligt har vi nydt at dyrke den rige tradition for genbrug og antik i Silkeborg.

Der er en helt speciel tilfredsstillelse ved at gå på genbrugsjagt. Sommetider vil du måske opleve, at du ikke finder noget specielt. Men hvis du væbner dig med tålmodighed og omhyggeligt gennemser udvalget hos antikvitetsforhandlere, på markeder og på messer, kan du af og til finde lige netop dét, du mangler for at kunne opfriske din boligindretning. Og da vil du opleve, at din søgen er det hele værd.

Antik i Silkeborg

Der er rigtig meget antik i Silkeborg. Lykkefund startede da også som et meget lokalt forankret foretagende, og selv i dag omfatter vores sortiment flere af Silkeborgs lokale designere og kunsthåndværkere. Hvis du af og til befinder dig i Silkeborg, er du mere end velkommen til at kigge forbi vores butik.

Vores mål

Hos Lykkefund har vi længe haft en forkærlighed for antik i Silkeborg og for genbrugsting. Hvorfor købe nyt, når du ved hjælp af lidt maling og basale reparationsevner kan puste liv i ting, der har en historie? Siden begyndelsen har vores mål været, at dele genbrugsglæden med andre og få flere til at se de både bæredygtige, funktionelle og æstetiske fordele ved at shoppe loppefund.

Tips til den personlige boligindretning

Tryghed og generel komfort i hjemmet afhænger i høj grad af hjemmets indretning. Den bedste boligindretning vil altid afspejle, hvem du er.

Hvis din boligindretning godt kunne trænge til et løft, kan du med fordel begynde at tænke i kontraster. I stedet for at købe alle dine ting fra samme forhandler, bør du sørge for, at din indretning sidestiller nye ting med loppefund.

Gå gerne efter det brogede og varierede udtryk. Så vil du nemlig opleve, at dit hjem føles personligt og helt unikt. Forhåbentligt kan Lykkefund hjælpe dig rigtig godt på vej til den helt rette boligindretning. Vi glæder os til at møde dig!