Vi forhandler

Ib Laursen

Ib Laursen specialiserer sig i bolig- og haveindretning og trækker stærkt på den nordiske designtradition. Størstedelen af Ib Laursens sortiment er designet internt, og meget af virksomhedens produktion er inspireret af medarbejdernes tur på messe og loppemarkedet i både indland og udland.

Hos Lykkefund har vi længe haft et godt øje til Ib Laursens unikke produkter. Derfor forhandler vi både opbevaringsløsninger, lys, holdere, lanterner og tæpper fra Ib Laursen.

Sjælsø Nordic

Sjælsø Nordic sælger et stort udvalg af interiørprodukter fuld af sjæl og historie. Sortimentet rummer alt fra trækasser og skåle til skamler og lanterner. Designet er ofte originalt og fremstillet af genbrugsmaterialer. Det giver et unikt og autentisk bidrag til hjemmet, hvor hjertet altid er med, og hvor ikke to ting er ens.

De forskellige designs har alle dét til fælles, at de både er højt funktionelle og udformet med øje for det nordiske hjem. Når du køber produkter fra Sjælsø Nordic, er du sikker på, at du kan få glæde af dine ting i rigtig mange år frem.

Sanne Willemann

Vi forhandler også keramik fra Sanne Willemann, “leg_med_ler”. Hun er en lokal keramiker som laver alle mulige “skabninger” i ler.

Hun anvender rakubrænding, så alle kreationerne er derfor helt unikke. Hun laver blandt andet, tykke damer, små elge, engle, blomster, badehuse, kaniner, får og meget mere. Glæd jer til at se nogle af hendes ting i Lykkefund.

Lotte Overgaard Keramik

Er du vild med keramik? Så er du ikke alene. Størstedelen af danskerne har keramik til at pryde vindueskarme, middagsborde og mange andre af hjemmets overflader.

Lotte Overgaard forelskede sig først i keramikken, da hun tog et linjefag i billedkunst. Hurtigt opdagede hun, hvor tilfredsstillende det er at modellere, og i løbet af de sidste mange år har hun taget et væld af forskellige keramikkurser.

En del af Lotte Overgaards keramik er skabt ved hjælp af en pladeteknik, hvor hun dekorerer med begitning, trykker mønstrene i ler eller tilføjer små figurer. Naturens farver, former og mønstre er en stor inspirationskilde for Lotte Overgaard Keramik, og derfor finder du i mærkets sortiment blandt andet masser af blomstermotiver.

Og andre lokale kunsthåndværkere…